Ville Heino: ”Juuri nyt on oikea aika teettää keittiöremontti monestakin syystä”

Cucan toimitusjohtaja Ville Heino pohtii miksi laatua arvostavan asiakkaan tulisi juuri nyt toteuttaa unelmiensa keittiö mittatilaustyönä. Cuca korostaa laatua, toiminnallisuutta ja kauneutta suunnittelusssa ja käytännön toteutuksessa.

Suomessa ollaan taas taantumassa, joka vaikuttaa monella alalla. Miten se näkyy Cucan toiminnassa? 

”Kyllä se näkyy, vaikka kysyntää meillä on ollut olosuhteisiin nähden ihan hyvin. Ainakin Cuca on saanut kunnon tulikasteen, joka on lisännyt luottamusta omaan tekemiseen. Olemme nuori yritys, mutta kokemusta vaikeistakin ajoista on onneksi vuosien saatossa kertynyt. Suhdanteille ei aina voi mitään, vaan välillä täytyy mennä tilanteen ehdoilla.”

Ville Heino

Minkälaista palvelua teiltä käytännössä saa, jos keittiötä, kylpyhuonetta ja kodinhoitohuonetta pitäisi ehostaa? 

”Me tarjoamme saman katon alta suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen, tarvittaessa 100 prosenttisesti oman maun mukaan räätälöitynä. Meiltä saa tilaan kuin tilaan aidosti mittatilauksena valmistetut huippulaatuiset kalusteet ja kodinkoneet.” 

Kääntäen, onko juuri nyt oikea hetki tilata esimerkiksi mittatilauskeittiö, koska alalla on muutenkin hiljaisempaa? 

”Nyt on monestakin syystä hyvä hetki tilata erilaisia rakentamisen palveluita. Pankkien lainakulut ovat nyt alhaalla ja korkotilanne pitkällä tähtäimellä varsin normaali. Moni pelkää tämän hetken korkotasoa, mutta uudenkin lainan korko laskee siinä tapauksessa, että korkomarkkina siihen suuntaan kehittyy. Se on rahoitusta hakevalle hyvä yhdistelmä.” 

Monet kuulemma lykkäävät remontteja tällä hetkellä materiaalien hintojen takia.  

”Se pitää paikkansa. Korona-ajan alusta hinnat ovat käytännössä vain nousseet, vaikka joitakin pieniä tasaantumisia aivan huippuhinnoista onkin nähty. Itse en usko merkittävään hintojen laskemiseen. Nyt on ostajan markkinat ja puolen vuoden päästä tilanne voi jo olla täysin päinvastainen.” 

Olet pitkänlinjan toimija ja toteuttanut satoja vaativia projekteja, jotka ovat saaneet alalla myös paljon julkisuutta. Miten on omien tiluksien laita, onko inspirraatiota laajentaa enää omaa mökkiterassia? 

”Olen minimalisti ja pyrin omistamaan oikeastaan mahdollisimman vähän, vaikkakin olen innokas piensijoittaja ja nautin siitä. Näin minulle jää enemmän on virtaa keskittyä muiden sisustusratkaisuihin.”

Lue lisää blogeja:

Copyright © 2024