Kodinhoitohuoneen kalusteet

Kodinhoitohuoneen kalusteet ja tarvittaessa tilan suunnittelu Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Cucan kalusteita tilatessasi voit olla varma, että jokainen yksityiskohta on suunniteltu laatu ja toimivuus edellä.

Kolkko kodinhoitohuone?

Kodinhoitohuone on usein kodin väheksityin ja huonoiten suunniteltu tila, vaikka siellä vietetään lähes poikkeuksetta iso osa kotona vietetystä ajasta. Oli kyseessä sitten kokonaan uusi koti tai vanhan kodin korjaaminen, jätetään kodin toimintojen ja visuaalisen ilmeen suunnittelu koskemaan pääasiassa oleskelu- ja niiden välittömässä läheisyydessä olevia tiloja.

Monessa rakennusprojektissa kodinhoitotilojen toteutus jätetään tarkoituksella viimeiseksi, jotta siitä on mahdollisuus entisestään tinkiä, jos siihen urakan valmistumisen lähestyessä ilmenee tarvetta. 

Haluatko meidät suunnittelukäynnille?

Vastaa muutamaan kartoittavaan kysymykseen, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa sopiaksemme suunnittelu- ja kartoituskäynnistä luoksesi. Kartoituskäynti on sinulle veloitukseton.

Pyydä meidät suunnittelukäynnille

Toimiva kodinhoitohuone tuo sujuvuutta arkeen

Kodinhoitohuone on monen kodinomistajan haaveissa, mutta sen suunnitteluun, itse toteutuksesta puhumattakaan, ollaan harvoin valmiita investoimaan riittävästi aikaa tai rahaa. Esimerkiksi pyykkihuolto on kodin jokapäiväinen, aikaa ja tilaa vaativa toimenpide, jonka sujuvassa suorittamisessa sekä tilan koolla että tehdyillä ratkaisuilla on merkittävä osa.

Jos kodin perusaskareiden keskiössä käytettävien tilojen suunnittelu tehdään huolella ja niissä käytetyt ratkaisut ovat toimivia ja kauniita, voivat ne parhaimmassa tapauksessa tehdä koko arjesta viihtyisämpää ja motivoivampaa.

Varaa suunnittelukäynti

Kodinhoitohuoneen kalustus ja suunnittelu

Perinteisesti kodinhoitohuone toimii mahdollisuuksien mukaan arkieteisenä, johon on oma sisäänkäynti, jonka lisäksi siellä yleensä pestään ja kuivataan pyykkiä. Kodinhoitohuoneeseen asennetaan usein myös säilytystilaa pesuaineita, liinavaatteita ja pyyhkeitä ja muiden kodin tavaroiden säilytystä varten.

Pienikin kodinhoitohuone voi kuitenkin tarjota mahdollisuuksia myös muunlaisten toimintojen suorittamiseen poissa kodin ”julkisista tiloista”, kun se suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti. Tilaratkaisujen tekemisessä auttaa merkittävästi, jos kalusteet voidaan suunnitella ja toteuttaa tilan vaatimusten mukaisesti eikä toisin päin. Ammattitaitoisilta suunnittelijoiltamme saat juuri sopivasti tukea päätöksentekoosi.

Kalustesuunnittelijamme osaavat auttaa sinua paitsi oikeanlaisten säilytysratkaisujen, myös niiden sisältämien arkea helpottavien mekanismien kanssa. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle unelmiesi kodinhoitotilat. 

Varaa suunnittelukäynti

Näin Cuca-projektisi etenee kanssamme

1
Varaa suunnittelukäynti
2
Suunnittelukäynti kohteessa, toiveiden ja tarpeiden kartoitus
3
Tapaaminen showroomissa, alustava suunnitelma ja kiinteähintainen tarjous
4
Sopimus ja tarkistusmittaukset
5
Toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana, asennusaika tyypillisesti 1-2 vk
6
Lopputarkastus ja asiakastyytyväisyys, Cuca-laatujärjestelmä takaa täydellisen lopputuloksen

Vakuutu referensseistämme

Kokemuksia Cuca-kalusteista – Katso kaikki referenssimme »

Inspiroidu toteutuneista unelmista

Ideoita ja yksityiskohtia

Tutustu myös

Copyright © 2023