Kuka on Cuca?

Mistä kaikki alkoi?

Cuca, eli Runtu Custom Cabinets Oy, perustettiin vuoden 2022 alussa, mutta sen tarina alkaa oikeastaan jo kaksi vuotta aikaisemmin, vuoden 2020 taitteessa maailman mullistaneen korona-pandemian alkutahdeista. 

Kahden yrittäjän vetämä Runtu Works oli tehnyt asuinhuoneistojen korjausrakentamista yli 13 vuotta, kun pandemia sulki rajat ja lamautti yhteiskunnan keväällä 2020. Mukanaan se toi tunnetusti ennennäkemättömän korjausrakennusbuumin, kun ennen lomamatkoihin ja muuhun vanhaan normaaliin käytetyt rahat jäivät tileille ja ihmistet alkoivat viettää valtaosan päivistään kotona. 

Toimiva kalustekonsepti

Laadukkaista huoneistoremonteistaan tunnetun Runtun päivät alkanut rakennusinnostus piti kiireisinä, mutta se toi mukanaan lieveilmiöitä. Toiminta kasvoi hurjaa vauhtia, ja vaikka oma pää saatiinkin pidettyä jotakuinkin pinnalla, kasvukivut alkoivat näkyä osan aliurakoitsijoista suoriutumisessa. Palvelun laatu sukelsi, sovituista asioista ei enää pidetty kiinni eikä näistä seuranneiden reklamaatioiden hoitamiseen tuntunut riittävän aikaa tai sen puutteen myötä myöskään kiinnostusta. Pääasia tuntui olevan valtavan kysynnän mahdollisimman tehokas hyödyntäminen. Voimakkaimmin tämä tuntui näkyvän kalustetoimittajissa toiminnassa, joka oli läsnä käytännössä jokaisella työmaalla.

Pääurakoitsijana kalustetoimituksista ja niiden asennuksista oli hankala sanoutua irti, ja vaikka ne ulkoistettiinkin käytännössä kokonaan toimittajien ja asiakkaiden välisiksi, ei niitä voinut sivuuttaa kokonaisurakan kärsimättä. Urakoiden luovutukset alkoivat kalustetoimitusten sakkaamisen myötä viivästyä, ja pikkuhiljaa kypsyi ajatus siitä, että saadakseen työmaalle toimivan kalustekonseptin se olisi tehtävä itse.

Taattua Runtu-laatua

Koko Runtun konsernin ideologiaan on alusta saakka kuulunut sopiva röyhkeys, rohkeus sanoa että meillä asiat tehdään paremmin. Tämän rinnalla on kuitenkin aina pidetty nöyrän tutkiskeleva asenne ja lupaus siitä, että katteettomia lupauksia ei anneta. Sama röyhkeys on jo nyt periytynyt Runtun pikkusiskolle Cucalle, jonka lähtökohta on alusta saakka ollut tarjota asiakkailleen vain ja ainoastaan taattua Runtu-laatua. Sellaista jota ei muualta saa.

Cuca-Laatutakuu

Kalusteet ovat merkittävä osa jokapäiväistä elämäämme. Parhaassa tapauksessa et arjen askareissasi edes huomaa kalusteitasi, kun jokaisella esineellä ja asialla on omat loogiset paikkansa, mutta joita sopivan hetken tullen yllätät itsesi ihastelemasta. Täydellisen lopputuloksen saavuttaminen on suunnitteluprosessin aikana tehtyjen lukuisten pienten ratkaisujen summa.

Asiakasprosessimme eteneminen ensimmäisestä ajatuksesta valmiisiin, asennettuihin kalusteisiin on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi, niin ettei sinun tarvitse välttämättä edes poistua kotoasi. Sinulle nimetty oma suunnittelijasi auttaa sinua koko projektisi ajan, ja auttaa saavuttamaan sinua mahdollisimman hyvin palvelevan ja tilan visuaalista ilmettä koskevia toiveitasi vastaavan kalustekokonaisuuden.

Suunnittelu, räätälöidyt kalusteet ja asennus

Kalusteita suunnitellessa tulee usein vastaan tilanne, missä valinnanvaraa on liikaa ja oikean ratkaisun tekeminen haastavaa. Tämän ajatuksen pohjalta päätimme tehdä vaikeimman työn puolestasi, ja sisällytimme vakiomallistoomme sävyistä niin ajattoman kauniit kuin uudet klassikot, perinteiset ovimallit ja uudet, innovatiiviset vetimettömät ratkaisut sekä vain toimiviksi testatut mekanismit, kaikki mahdollisimman pienessä paketissa.

Seikkailunhaluisimmille valikoimamme kapeus ei välttämättä sovi, mutta 100% räätälöitävyyden ansiosta uskallamme luvata voivamme palvella kaikkia. Erittäin tehokkaan tuotantoprosessimme ansiosta pystymme palvelemaan sävy- ja ovimallien muokkaamisesta aina omien ovimalliesi suunnitteluun asti samalla toimintaamme leimaavalla kustannustehokkaalla tavalla.

Jotta pystymme aina takaamaan kalusteillemme täydellisen laadun ja toimivuuden, asentavat tuotteemme aina sertifioidut Cuca-asentajat. Tämän seurauksena voit aina luottaa, että Cucalta tilaamasi kalustepaketti on niin tekniseltä kuin visuaaliselta toteutukseltaankin juuri sellainen kuin pitääkin.

Copyright © 2024