Vaatehuoneen kalusteet

Vaatehuoneen suunnittelu

Vaatehuone on monen unelmissa osa täydellistä kotia. Se on suunnittelullisesti vaativa tila, joka toimiakseen vaatii sen huomioimista osana koko muuta asuntoa. Harjaantuneet kalustesuunnittelijamme auttavat sinua mielellään haluamasi tunnelman luomisessa ja juuri oikeanlaisten pintamateriaalien valinnassa, oli sinulla sitten jo olemassa oleva, päivitystä kaipaava vaatehuone tai vasta suunnittelet haaveidesi toteuttamista uuteen kotiin rakennettavalla, kokonaan uudella. 

Haluatko meidät suunnittelukäynnille?

Vastaa muutamaan kartoittavaan kysymykseen, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa sopiaksemme suunnittelu- ja kartoituskäynnistä luoksesi. Kartoituskäynti on sinulle veloitukseton.

Pyydä meidät suunnittelukäynnille

Aloita varaamalla kartoituskäynti

Vaatehuoneen suunnittelu on hyvä käynnistää varaamalla meidän kalustesuunnittelijamme kanssa kartoituskäynti paikan päälle. Kartoituskäynnillä kohteesta otetaan alustavat mitat ja aloitetaan jo alustavien suunnitelmien laatiminen ovi- ja sävymallien pohjalta. Käynnin perusteella vaatehuoneestasi tehdään alustava suunnitelma, josta saat itsellesi 3D-mallinnuskuvan. Lopullisten suunnitelmien viimeistely tehdään joko videopalaverissa tai intiimillä showroomillamme Haagassa, Helsingissä. Kun suunnitelmat saadaan valmiiksi, sovitaan enää tarkistusmittauksen ajankohta sekä toimitus- ja asennusajankohdat. 

Varaa suunnittelukäynti

Hyödynnä ammattitaitoisia suunnittelijoitamme

Vaatehuone voi olla kalusteiden täyttämä, johon juuri ja juuri mahtuu itse sisään, tai se voi olla valtava tila, joka mahdollisesti tarjoaa puitteet jopa sosiaaliseen kanssakäymiseen. Se voi olla avoin ympäröiviin tiloihin, tai ovella, ehkä verholla, muista tiloista erotettu. Kalusteiden asettelu ja niiden sisään rakennettavien toimintojen oikeille ja toimiville paikoilleen sijoittelu voi osoittautua haastavaksi, jonka vuoksi suunnittelussa onkin hyvä käyttää osaavan kalustesuunnittelijamme apua. 

Varaa suunnittelukäynti

Näin Cuca-projektisi etenee kanssamme

1
Varaa suunnittelukäynti
2
Suunnittelukäynti kohteessa, toiveiden ja tarpeiden kartoitus
3
Tapaaminen showroomissa, alustava suunnitelma ja kiinteähintainen tarjous
4
Sopimus ja tarkistusmittaukset
5
Keittiön toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana, asennusaika tyypillisesti 1-2 vk
6
Lopputarkastus ja asiakastyytyväisyys, Cuca-laatujärjestelmä takaa täydellisen lopputuloksen

Vakuutu referensseistämme

Kokemuksia Cuca-kalusteista – Katso kaikki referenssimme »

Inspiroidu toteutuneista unelmista

Ideoita ja yksityiskohtia

Ovilla vai ilman?

Tilan koosta ja muista mahdollisista syistä riippuen voi olla, ettei vaatehuoneen kalusteisiin haluta ovia, jolloin kalusteiden rungot nousevat tavallistakin merkittävämpään osaan vaatehuoneen visuaalisessa ilmeessä. Esimerkiksi pintojen sävyillä tai tapeteilla, erilaisilla viilupintaisilla rungoilla ja kalusteisiin integroitavilla valaisimilla vaatehuoneen tunnelma on mahdollista vielä haluamaansa suuntaan. 

Varaa suunnittelukäynti

Valaistuksen suunnitteleminen

Nykyiset kalusteisiin integroitavat valaisimet ovat kaukana menneiltä vuosikymmeniltä tutuista spoteista koteloineen, ja oikein sijoitettu epäsuora valaistus luo unelmiesi vaatehuoneeseen sen ansaitsemaa näyttävyyttä ja tunnelmaa. Onnistunut valaistusratkaisu myös tekee tilasta käytännöllisen ja käyttökelpoisen, joten sitä ei sovi suunnitteluvaiheessa väheksyä. Kalusteista alustavan suunnitelman myötä käyttöösi saama 3D-mallinnuskuva auttaa hahmottamaan kalustesuunnitelman lisäksi myös tilan valaistusta, ja se onkin oiva apuväline mielikuvan saattamisessa lopulliseksi kalusteeksi. 

Varaa suunnittelukäynti

Tutustu myös

Copyright © 2024