Keittiösuunnittelu

Meiltä saat tarvitsemasi avun

Keittiön suunnitteleminen vaatii lukuisten pienten asioiden yhteensovittamista loppukäyttäjänsä toiveiden ja tottumusten mukaisesti. Saatavilla olevien mekanismien, materiaalien ja valaisinten määrä on valtava, ja vaatii vahvaa ja aktiivisesti ylläpidettyä ammattiosaamista, jotta käytettävissä on juuri haluamasi tuotteet ja toiminnot onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Keittiösuunnittelija kotiin – varaa ilmainen suunnittelukäynti

Vastaa muutamaan kartoittavaan kysymykseen, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa sopiaksemme suunnittelu- ja kartoituskäynnistä luoksesi. Kartoituskäynti on sinulle veloitukseton.

Pyydä meidät suunnittelukäynnille

Näin Cuca-projektisi etenee kanssamme

1
Varaa suunnittelukäynti
2
Suunnittelukäynti kohteessa, toiveiden ja tarpeiden kartoitus
3
Tapaaminen showroomissa, alustava suunnitelma ja kiinteähintainen tarjous
4
Sopimus ja tarkistusmittaukset
5
Keittiön toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana, asennusaika tyypillisesti 1-2 vk
6
Lopputarkastus ja asiakastyytyväisyys, Cuca-laatujärjestelmä takaa täydellisen lopputuloksen

Keittiösuunnittelu vaatii monia päätöksiä

Mihin ostokset lasketaan kun tullaan kaupasta, ja miten ne saadaan siitä edelleen omilla paikoilleen mahdollisimman vaivattomasti? Millainen järjestelmä tarvitaan, jotta kierrättäminen on mahdollista ilman näkyviä jätekasoja? Miten allas ja liesi sijoitetaan, jotta työtasoa jää riittävästi, ja mihin astianpesukone asennetaan, jotta vesi ja viemäröinti saadaan toteutettua? Miten kalusteiden alle tai sisään jäävät vesi- ja sähköliitokset pitää suojata, ja mihin sillä pitää pyrkiä? Näillä kysymyksillä ollaan keittiösuunnittelussa vasta lähtösuoralla. 

Varaa suunnittelukäynti

Ulkonäkö vai toiminnallisuus edellä?

Entä keittiön visuaalinen ilme? Pitääkö joitain toimintoja ja kodinkoneita saada arjessa vieraiden katseilta piiloon? Halutaanko keittiön olevan kalusteen omainen kokonaisuus, joka toimii myös osana esimerkiksi olohuonetta tai muita oleskelutiloja, vai onko se omassa huoneessaan oleva kompakti keittokomero? Mitä vaihtoehtoja ylipäätään on saatavilla? 

Ammattitaitoiset suunnittelijamme osaavat auttaa sinua tilojen visuaalisen ilmeen yhteensovittamisessa.

Varaa suunnittelukäynti

Vakuutu referensseistämme

Kokemuksia Cuca-keittiöistä – Katso kaikki referenssimme »

Inspiroidu toteutuneista keittiöunelmista

Ideoita ja yksityiskohtia

Kartoituskäynti

Kun pyydät Cucan kalustesuunnitelijan kartoituskäynnille, saat käyttöösi  kalustesuunnittelijamme tietotaidon erilaisista mekanismeista sekä siitä, miten edellä esitetyt kysymykset meillä tyypillisesti on ratkaistu ja miksi. Lisäksi tuomme mukanamme vakiosävy- ja -ovimallimme, kaiken omalle kotiovellesi. Meiltä voit siis halutessasi saada uuden keittiön poistumatta kotoasi kertaakaan. 

Jos koet tarvitsevasi lisää konkreettisia esimerkkejä toiminnoista ja mekanismeista, olemme koonneet niitä sympaattiselle showroomillemme Haagaan. Aloita varaamalla suunnittelukäynti alta, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi kalusteet.

Varaa suunnittelukäynti

Tutustu myös

Copyright © 2024