Mittatilauskeittiöt

Laatua, jota et muualta saa

Keittiö on monessa kodissa yksi sen käytetyimmistä tiloista ja läsnä jokapäiväisessä elämässä. Vaikka keittiön suunnitteluun osataan nykyään pääsääntöisesti panostaa riittävästi, kasvaa erilaisten mahdollisuuksien ja mekanismien valikoima koko ajan. Eri vaihtoehtojen laatutaso vaihtelee merkittävästi, jonka vuoksi lopullinen suunnitelma on hyvä vähintääkin käydä vielä läpi keittiösuunnittelun ammattilaisen kanssa. Cucan mittatilauskeittiön tilatessasi voit olla varma, että jokainen yksityiskohta on suunniteltu laatu ja toimivuus edellä.

Varaa suunnittelukäynti

Vastaa muutamaan kartoittavaan kysymykseen, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa sopiaksemme suunnittelu- ja kartoituskäynnistä luoksesi. Kartoituskäynti on sinulle veloitukseton.

Pyydä meidät suunnittelukäynnille

Näin Cuca-projektisi etenee kanssamme

1
Varaa suunnittelukäynti
2
Suunnittelukäynti kohteessa: Toiveiden ja tarpeiden kartoitus, vakiovalikoimaan tutustuminen
3
Tapaaminen showroomillamme: Alustava suunnitelma ja kiinteähintainen tarjous
4
Sopimus ja tarkistusmittaukset
5
Keittiön toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana, asennusaika tyypillisesti 1-2 vk
6
Lopputarkastus ja asiakastyytyväisyys: Cuca-laatujärjestelmä takaa täydellisen lopputuloksen

Näin saat itsellesi Cuca-keittiön

Myyntikonseptiamme rakentaessamme päällimmäinen tavoitteemme oli pystyä palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Meillä keittiösi suunnittelu alkaa pyytämällä kalustesuunnittelijamme veloituksettomalle ja sinua sitomattomalle kartoituskäynnille.

Alustavasta asennusajankohdasta keskustellaan jo varausvaiheessa. Kartoituskäynnillä suunnittelijamme ottaa tiloistasi alustavat mitat ja aloittaa kanssasi suunnitteluprosessin käymällä kanssasi läpi vakiosävy- ja ovimallimme kotisohvallasi. Alustavien suunnitelmien hyväksymisen jälkeen lopullisten suunnitelmien hiomista jatketaan joko videopalaverissa tai pienellä showroomillamme Haagassa, Helsingissä. Kun lopulliset suunnitelmat ovat selvillä, sovitaan vielä tarkistusmittaus- sekä toimitus- ja asennusajankohdat. 

Varaa suunnittelukäynti

Ammattitaitoiset asentajat

Vaikka keittiön asentaminen itse saattaa houkutella näennäisellä yksinkertaisuudellaan, on pienenkin keittiön rakentamisessa aina lukuisia työvaiheita, joista osa täytyy ottaa huomioon jo ennen asennusta. Nykykeittiöissä käytettävien mekanismien asentaminen vaatii usein kattavaa osaamista, jonka vuoksi myös asentamisessa on järkevää käyttää ammattilaista. Tämän vuoksi Cucan keittiöpaketin asentaa aina sertifioitu Cuca-asentaja. 

Kaikki Cuca-keittiöt ovat kotimaisia mittatilauskeittiöitä, jotka suunnitellaan toivomustesi ja tilasi vaatimusten mukaisesti teknisestä toimivuudesta visuaaliseen ilmeeseen asti. Mittatilauskeittiössä tilankäyttö saadaan maksimoitua ja lopputuloksen ulkonäkö, kuten ovien rytmitys, toteutettua aina toivomustesi mukaan. 

Varaa suunnittelukäynti

Vakuutu referensseistämme

Kokemuksia Cuca-keittiöistä – Katso kaikki referenssimme »

Inspiroidu toteutuneista keittiöunelmista

Ideoita ja yksityiskohtia

Cuca maksaa?

Mittatilauskeittiö mielletään usein kalliiksi, mutta tarkkaan kuratoidun vakiomallistomme turvin on täysin räätälöitykin keittiö mahdollista saada kilpailukykyiseen hintaan. Koska Cucan keittiömitoituksissa on mahdollisuus lähteä liikkeelle vakiomitoitetuista kalusteista, ei sinun tarvitse tehdä kompromisseja, ja saat omaan mittatilauskeittiöösi aina parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen. 

Varaa suunnittelukäynti

Tutustu myös

Copyright © 2024