Arkistot: Referenssit

Kamppi, Helsinki

Vanhan hammaslääkäriaseman tiloihin rakennetussa asunnossa panostettiin laatuun ja tunnelmaan. Asunnon yleisilmettä hallitsee saarniparketti, jonka mukaan sävytettiin myös kalusteisiin tulleet saarniosat.

Eira, Helsinki

Helsingin arvoalueella sijaitseva ullakkohuoneisto remontoitiin kokonaisuudessaan. Vinokattoisen asunnon kaikki kiintokalustus uusittiin, ja suunnitelmien lähtökohtana oli pienen asunnon tilankäytön maksimointi.

Kallio, Helsinki

Kallioilaisen sijoituskaksion pintaremontissa asunto päivitettiin märkätiloja lukuunottamatta kokonaan. Sekä asiakkaalle että suunnittelijalle oli tärkeää löytää kalusteet, jotka olivat sekä riittävän modernit että talon aikakautta kunnioittavat.

Riihimäki

Pienen kaksion remontin yhteydessä päivitettiin myös keittiö seuraavalle vuosisadalle. Sijoituskaksion keittiötä suunnitellessa kustannukset olivat keskiössä, toiminnallisuutta ja kestävyyttä unohtamatta.

Laaksolahti, Espoo

Espoolaisen omakotitalon remontissa arvostettiin toiminnallisuutta ja muuntautumiskykyä. Kalustetoimitukseen sisällytettiin kaikki kodin säilytyskalusteet koneineen ja tasoineen.

Copyright © 2024