100 m2, Kamppi, Helsinki

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • Kattava epäsuora valaistus
  • Räätälöidyt mittatarkat yksityiskohdat ja sävyt
  • Sisustus- ja tilasuunnittelu Nádor + Nádor Oy

Vanhan hammaslääkäriaseman tiloihin rakennetussa asunnossa panostettiin laatuun ja tunnelmaan. Asunnon yleisilmettä hallitsee saarniparketti, jonka mukaan sävytettiin myös kalusteisiin tulleet saarniosat.

Kalustekokonaisuuteen kuuluivat kaikki kodin kalusteet. Käytännössä kaikki kalusteet oviin integroituine vetimineen ja sävyineen on räätälöity asiakkaan tilakokonaisuuteen sopiviksi.

Keittiöstä osa toteutettiin vaaleammaksi lakatuilla saarniovilla ja osa maalatuilla mdf-ovilla. Tasoiksi valikoitui näyttävä Jura Grey ja kodinkoneiksi huippulaadukkaat Mielet, joista jääkaappi ja astianpesukone integroituina. Keittiön eleettömyyttä rikkoo koko valtavan takaseinän kattava avohylly, jossa on integroitu epäsuora valaistus ala- ja yläpuolelle. Keittiön vastapuolelle olohuoneeseen toteutettiin myös massiivinen televisiotaso ja vanhaan oviaukkoon mitoitettu kirjahylly.

Kahdesta WC-tilasta pienemmässä tilan täyttää näyttävä Corian-allastaso ja asiakkaan toiveiden mukaan valmistettu valopeili. Suuremmassa Corian-allastason lisäksi tilaan räätälöitiin seinä-WC-istuimen tekniikan ja kodinkoneet sisäänsä kätkevä säilytyskalustekokonaisuus saarnesta.

Makuuhuoneen räätälöityyn saarnikalusteeseen integroitiin myös ilmalämpöpumppu.

Copyright © 2024