Kaapistot mittojen mukaan

Kaikki kalusteet saman katon alta

Kaipaat sitten uutta kirjahyllyä, vaatehuoneen säilytysratkaisuja, mittatilaustyönä valmistettua televisiotasoa tai makuuhuoneen kaapistoja, löydät Cucalta tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Toteutamme unelmiesi kaapit mittatilaustyönä tilojesi vaatimusten mukaan, juuri sellaisina kuin ne kuvittelit. Uskallamme luvata, että pääset tilassa kuin tilassa pitkälle jo tarkoin vakiomitoitetuilla kaapistoillammekin, mutta 100% räätälöitävyyden ansiosta saat meiltä juuri haluamasi kaapit mittojen mukaan. 

Haluatko meidät suunnittelukäynnille?

Vastaa muutamaan kartoittavaan kysymykseen, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa sopiaksemme suunnittelu- ja kartoituskäynnistä luoksesi. Kartoituskäynti on sinulle veloitukseton.

Pyydä meidät suunnittelukäynnille

Kotimaiset mittatilauskalusteet

Kaikki kalusteemme tuotetaan kotimaisena puusepäntyönä Myrskylässä. Tuotantolinjamme on Suomen moderneimpia, joten voimme hyvällä omallatunnolla luvata olevamme kustannustehokkaita ja tarkkoja myös räätälöintejä vaativissa kohteissa. Tuotantomme takaa mittatilauskaapistoillesi myös ylivoimaisen laadun, yksityiskohtia myöten. 

Varaa suunnittelukäynti

Aloita kartoituskäynnillä

Aloita haaveidesi toteuttaminen ottamalla yhteyttä johonkin kalustesuunnittelijaamme. Häneltä varaamallasi kartoituskäynnillä käytte läpi vakiomalliston tarjoamat vaihtoehdot ja laaditte jo alustavan suunnitelman tulevista kalusteista. Alustavan suunnitelman mukaan kalusteista laaditaan 3D-mallinnuskuvat, joiden pohjalta lopullisen suunnitelman hienosäätämistä jatketaan joko videopalaveissa tai pienellä showroomillamme Haagassa, Helsingissä. Lopullisten suunnitelmien valmistuttua tehdään vielä tarkistusmittaus ja sovitaan toimitus- ja asennusajankohdat. 

Varaa suunnittelukäynti

Näin Cuca-projektisi etenee kanssamme

1
Varaa suunnittelukäynti
2
Suunnittelukäynti kohteessa, toiveiden ja tarpeiden kartoitus
3
Tapaaminen showroomissa, alustava suunnitelma ja kiinteähintainen tarjous
4
Sopimus ja tarkistusmittaukset
5
Keittiön toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana, asennusaika tyypillisesti 1-2 vk
6
Lopputarkastus ja asiakastyytyväisyys, Cuca-laatujärjestelmä takaa täydellisen lopputuloksen

Vakuutu referensseistämme

Kokemuksia Cuca-kalusteista – Katso kaikki referenssimme »

Inspiroidu toteutuneista unelmista

Ideoita ja yksityiskohtia

Sertifioidut Cuca-asentajat

Pystyäksemme tarjoamaan unelmiesi kalusteet sinulle poikkeuksellisen korkeiden laatuvaatimustemme mukaisesti, asentaa Cuca-kalusteet aina sertifioitu Cuca-asentaja. Ammattilaistemme asentamien kalusteiden tarjoamasta paremmasta elämänlaadusta nautit vielä pitkälle tulevaisuuteen. 

Varaa suunnittelukäynti

Tutustu myös

Copyright © 2024